personbeskrivning

utanpå

han är 15 år ganska stark i kroppen men fortfarande smidig som en hockeyspelare ska vara. Han klär sig med stil men inte nå speciellt,Han verkar inte vara den killen som gör mest ljud av sig men ändå är han inte tyst och för sig själv

inuti

han är riktigt bra på hockey,han är faktiskt den bästa målvakten i hans ålder. Men han verkar lite dyster som att han blir tvingad till att spela. Det verkar som att han är mer intresserad i teatergruppen i skolan än att spela hockey som hans pappa vill att han ska göra. Jag vet inte om det är så sorgligt men han tänker hela tiden på en tjej, Den snyggaste på skolan, dom har höll på lite på en fest men han är rädd att hon inte ska gilla honom om han skulle sluta spela hockey.

 

omkring

 

han bor i en villa en rätt stor villa har jag fått för mig.Han har en mamma och pappa men inga syskon han är med två från hans lag hela tiden och dom är lite ovänner med dom i teatergruppen. Han går i skolan, i 9an. han tränar hockey väldigt ofta det framkommer inte i filmen om han gör det varje dag men det verkar som det. Någon särskild favoritplats vet jag inte om han har någon.

 

En reaktion på “personbeskrivning

  1. Här lyfter du fram flera intressanta sidor hos din huvudperson, både på utsidan, inuti och omkring honom. Du skulle ha kunnat ta med något konkret exempel för att koppla dina observationer till boken. Vad får dig t ex att uppfatta honom som tyst, men inte för sig själv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *